InDesign -harjoitukset

InDesign -ohjelma on tullut tämän jakson aikana tutuksi, sillä kaikki painotuotteet on suunnitellu kyseisellä ohjelmalla. Olemme suunnitelleet InDesignilla myöskin pari mainosta.

juliste_peli_ilta
Alkuperäinen kuva: http://www.pexels.com

Tehtävänä oli suunnitella media-alan peli-iltaan A3-kokoinen mainosjuliste. Selailin Pexels-kuvapankista kuvia, ja tykästyin tähän kuvaan, jossa oli mielestäni kiva idea ja raikkaat värit. Lisäsin kuvaan valmiiksi annetut tekstit mieleiselläni värillä ja fontilla. Tehtävä oli nopea, helppo ja yksinkertainen ja olen lopputulokseen tyytyväinen. Se on mielestäni selkeä ja houkutteleva.


nokiamainos

Toinen tehtävä oli suunnitella Rengasraudan mainos Aamulehteen. Aineisto ja ilmoituksen mitat oli annettu etukäteen, mutta muuten suunnittelussa oli vapaat kädet. Tämä tehtävä aiheutti minulle harmaita hiuksia, sillä pieneen tilaan piti saada mahtumaan paljon tekstiä niin, että ilmoitus näyttäisi kuitenkin tyylikkäältä ja luettavalta. Lopputulos ei ehkä ole houkuttelevin mahdollinen, mutta ainakin sain kaikki tarvittavat elementit soviteltua kuvaan niin, että sitä pystyy lukemaan ja se on informatiivinen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s