Emojin suunnittelua

Näyttökuva 2018-11-12 kello 14.06.56.png

Illustratorin käyttöä on harjoiteltu tässä jaksossa paljon ja yksi harjoitustöistä oli oman emojin luominen. Lähdin miettimään, mitä emojia ei vielä ole, ja mieleeni juolahti internet-meemiksi muodostunut The Backpack Kid, joka tunnetaan poikana, joka flossaa reppu selässä. Tästä inspiroituneena siis päätin tehdä flossaus-emojin. Jos flossaus-termi ei ole tuttu, kannattaa googlettaa, muuten koko emojin idea tuskin avautuu.

Emojia tehdessäni käytin jo tutuksi tullutta kynätyökalua sekä hyödynsin myös erilaisia muototyökaluja joita Illustratorista löytyy. Emojia tehdessäni opin myös käyttämään työkalua, jolla yhdistän kulmia saadakseni tietyt alueet yhtenäisiksi.

Lopputulokseen olen kohtuullisen tyytyväinen ajankäyttöön nähden. Siitä tuli ainutlaatuinen ja mielestäni se on tarpeeksi emojimainen. Esimerkiksi kasvonpiirteitä en halunnut tehdä yksityiskohtaisemmaksi, jotta emojimaisuus säilyy. Täytyi myös ottaa huomioon se, että emojit ovat käytössä todella pieniä, joten niiden täytyy olla kohtuullisen yksinkertaisia ja selkeitä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s