Esittely

Olen Angela, 20-vuotias media-alan opiskelija Tampereelta. Opiskelen Tredussa Hervannan yksikössä, ja olen kiinnostunut erityisesti graafisesta suunnittelusta ja valokuvaamisesta. Ensimmäisen jakson opintoihini kuuluu oman blogin luominen ja sinne koulutehtävien päivittäminen. Tähän astisissa opinnoissa onkin ollut parasta juurikin blogin ulkoasun suunnittelu ja sisällön luominen.

Voisin kuvailla itseäni persoonana tunnolliseksi, kokeilunhaluiseksi ja idearikkaaksi. Media-ala on vienyt minut täysin mukanaan, sillä jos jossakin niin tällä alalla saa ideoida ja antaa luovuuden kukkia. Kun innostun jostakin, uppoudun siihen täysin enkä tee asioita puoliteholla.

Olen kotoisin Pohjois-Pohjanmaalta ja olen kasvanut maalla eläinten ja luonnon ympäröimänä. Tämä näkyy myös omassa ajatusmaailmassani: arvostan luonnonmukaisuutta ja ekologisuutta. Viihdyn luonnossa – metsissä koiran kanssa samoillen, rinteessä lautaillen, järvellä suppaillen…

Vapaa-ajallani touhuan Susu-koirani kanssa, lenkkeilen, käyn salilla ja toteutan itseäni piirtäen, maalaten, valokuvaten ja kirjoittaen. Rakastan matkustelua ja uusiin kulttuureihin tutustumista. Matkustelen aina kun kukkaro antaa myöten (eli aivan liian harvoin!).


Muutamia mainitsemisen arvoisia saavutuksia:

 • Kilpailutyönä kuvakirja Työ kasvaa puissa -kilpailuun| 2013 | 1000 € rahapalkinto

”Metsäteollisuuden Mahdollisuuksien metsä- kampanjassa luokat haastettiin mukaan Työ kasvaa puissa -kilpailuun, jossa nuoret asettuivat metsäteollisuuden saappaisiin ja laativat kuvitteellisille alan yrityksille työpaikkailmoituksia.”
Lue lisää

 • Kilpailutyö Mediataitoviikon Tuunaa vessa! -kilpailuun | 2014 | tuotepalkintoja

””Millainen olisi parempi internet?” Kysymys toimi tämän vuoden Mediataitoviikolla järjestetyn Tuunaa vessa! -kilpailun aiheena.  Kilpailussa oli omat sarjat alle 13-vuotiaille ja 13–18-vuotiaille.”
Lue lisää

 • Työkokeilu Oulun kaupungin nuorten viestintäpajalla 3 kk | 2018
  – avustavat tehtävät musiikkivideon kuvauksissa
  – animaattorina toimiminen
  – mainoskylttien ja infolappujen suunnittelu ja toteutus
  – pienen infovihkon taitto
  – viestintäpajan oma radiolähetys, jossa työtehtävinä radion logon ja graafisen ilmeen luonti, radiojuontajana toimiminen